En festival för Borås…

För att fira lanseringen av NYFA Sweden Ideell Förenings projekt för 2019 och 2020 är NYFA IF stolta att över att kunna bjuda in till ”Festival of Football” i Borås.

Genom sitt breda kontaktnät har NYFA IF kunnat knyta till sig några av världens främsta fotbollsakademier för att ge Boråsarna en unik möjlighet att komma nära och interagera med världsledande ungdomsfotboll under en långweekend.

För att göra eventet helt unikt kommer vi kunna ge 36 unga fotbollsspelare (16-18 åriga flickor och pojkar) från Borås breddföreningar möjligheten att spela match mot akademierna både från Liverpool FC och Queens Park Rangers FC. Tillsammans med de lokala klubbarna kommer NYFA Sweden förbereda spelarna på matchen, genom ett akademiliknande träningsprogram.

SPONSRA EVENTET

Som företagare har du en unik möjlighet att bli partner till den första Festival of Football i Borås.
Eventet kommer att få stor medial uppmärksamhet både lokal och regionalt.

Våra partners kommer att marknadsföras både innan, under och efter eventet, genom våra egna kanaler men även genom synlighet under eventet.

Företagen som sponsrar får även en möjlighet att bidra till en unik möjlighet för barn och unga att se framtidens stjärnor, både träna och spela matcher.

Evenemanget är inte vinstdrivande, allt överskott går tillbaka till NYFA Sweden Ideell förening för att kunna driva fotbolls och ledarskapsutbildningar i svensk breddverksamhet inom idrotten.

Kontakta oss nu för att vara involverad 2020!