Presentation

Hej! Jag heter Edvin, är 14 år gammal och mitt livs passion är fotboll. Fotbollen är för mig en väldigt rolig idrott, där jag vill gå så långt som möjligt för att en dag bli en professionell fotbollsspelare. Utöver detta har jag nyligen fått upp ögonen för ledarskap framförallt genom fotbollen via Sjömarken/Sandareds IF projekt “Skill-skolan”.

Jag har spelat fotboll i några olika föreningar och blivit tränad och coachad av både bra och mindre bra ledare. När jag fick chansen att själv vara ledare ville jag vara ledaren som såg alla barnen och fick ge fotbollsglädje åt alla som kom på ”Skill-skolan”. Att få fram det bästa ur alla och se framsteg hos individer är något som jag tyckte var väldigt kul, framförallt hur jag och mina tränarkollegor fick barn att tycka fotboll är roligt!

Utifrån min egen erfarenhet så inser jag att ledaren och tränaren har stor betydelse för glädjen i idrotten. Att ha en bra ledare som ser mig som mig och inte som en i gruppen tycker jag är viktigt.

I NYFA kommer min uppgift vara att ge mitt perspektiv till konsulter och erfarna vuxna hur jag ser på detta ur min synvinkel som ungdom. Om en vuxen tycker att det ena är bra ledarskap, hoppas jag kunna bidraga med mina synpunkter kring hur vi unga spelare kan se på detta. Jag vet hur jag lär mig bäst, och har också sett hur många barn/ungdomar blir motiverade till fortsatt utveckling. Att komma på nya kreativa sätt att coacha kan vara kul och spännande och är det kul och spännande är det nästan alltid intressant! 🙂

Jag hoppas därför att jag och alla andra i NYFA kan bidra till att vi har mer utbildade ledare i hela Sverige, och genom NYFA utvecklar människor vidare till framtiden.

Senaste blogginlägg

Senaste blogginlägg