Helder Brito

Student Care Coordinator

Internationella Engelska skolan

Utbildningar

Har inte skapat några utbildningar än.

Presentation

Jag heter Helder Soares och är en 44 år ung man från Kap Verde, far till 4 barn och jag bor i Borås. Under tonåren bodde jag ii Portugal och det mesta av mitt vuxna liv levde jag i London, England.
Fotboll har alltid varit en stor del av mitt liv och jag har spelat fotboll i Portugal, England och i Sverige. Här i Borås spelade jag fotboll för Norrby IF i 5 år och idag är jag huvudtränare för första laget i Borås GIF.

Jag har jobbat som Student Care Coordinator på Internationella Engelska skolan i Borås i 3 år och under det senaste året även som huvudtränare för Borås GIF.
Jag trivs mycket med att arbeta med unga och vuxna. I mitt dagliga arbete jobbar jag med unga människor. Det jag älskar med det är att de unga som jag jobbar med är fantastiska, roliga, beslutsamma att lyckas och vill vara det bästa de kan vara i livet och det ger mig stor tillfredsställelse.

Mitt etos är att vara det bästa du kan vara och jobba hårt för det. Ingenting är gratis, du måste gå ut och vara den bästa du kan vara.
Lika möjligheter och rättvisa för alla oavsett din ras, trosbekännelse, religion och sexuell läggning.
Mest utmanande för mig är när människor inte utnyttjar sin potential och de resurser de faktiskt har och tar sig an offer-rollen.

Jag tror att NYFA kommer att skapa en plattform där alla på olika nivåer kan utmärka sig som spelare, tränare, klubbar och samhällen. Jag uppskattar att få vara en del av NYFA från början och att coacha människor på alla olika nivåer för att hjälpa dem att använda resurserna för att nå sin fulla potential.

Senaste blogginlägg

Senaste blogginlägg