Josefine Mainwaring

Ung ledare

AIK Solna

Utbildningar

Har inte skapat några utbildningar än.

Presentation

Hej! Jag heter Josefine, är 15 år gammal och har en stor passion för fotboll. Fotbollen är för mig en väldigt spännande, utmanande och glädjefylld idrott, där min ambition är att jobba hårt varje dag för att en dag nå mitt mål som en professionell fotbollsspelare.

Sjömarkens IF är min moderklubb där jag gått hela vägen till att idag tillhöra senior truppen, jag är otroligt tacksam att jag haft bra tränare genom åren som hjälpt mig till att bli den fotbollsspelare jag är idag.

På de senare åren har jag även fått upp ögonen för ledarskapet då jag sedan några år tillbaka varit hjälptränare i de yngre lagen, vilket jag verkligen tyckt har varit roligt. Förra året fick jag även chansen att ta del av ”skill-school” som våran förening anordnade i samarbete med NYFA, där vi genom glädje och lek tränar teknik och lär oss att se på framtiden.

I mitt ledarskap tycker jag att det är viktigt att se alla deltagare och även lära dem att vara en del av ett lag med det ansvar de själva ger. Förutom detta tycker jag att det är extra roligt att få se hur de utvecklas som individer både på och utanför planen.

I NYFA kommer min uppgift vara att ge mitt perspektiv till konsulenter och erfarna vuxna hur jag ser på detta som ung och ur ett dam/tjej perspektiv.

Jag hoppas därför att jag och alla andra i NYFA kan bidra till att vi har mer utbildade ledare i hela Sverige och genom NYFA utvecklar människor vidare i framtiden.

Senaste blogginlägg

Finns inga blogginlägg att visa