William Hedelin

Ung ledare

Sjömarken/Sandared

Utbildningar

Har inte skapat några utbildningar än.

Presentation

Hej! Mitt namn är William, jag är 15 år gammal och älskar verkligen fotboll.

Jag har sedan cirka 1,5 år sedan spelat i Sandared/Sjömarken efter att innan det ha spelat i Sjömarken, Sandhult, men framförallt i Elfsborg där jag tillbringade 8 år. Mitt mål inom fotbollen är att jobba hårt varje dag och så småningom nå mitt mål genom att bli en professionell fotbollspelare.

Det som gjorde att jag blev intresserad av att börja coacha andra yngre fotbollspelare var på grund av att jag ville se hur det var att lära ut mina kunskaper till andra personer. Det var något som jag fick pröva inom ”Skill-school” som vi hade i Sjömarken under ett år. Där fick jag lära mig hur olika människor fungerar och stor skillnad det kan vara från en individ till en annan.

En annan anledning till att jag intresserat mig av att träna andra personer själv är att det som jag tycker att en del tränare gjort fel, vill jag göra rätt nu när jag ska lära ut olika saker inom fotbollen till andra personer. Jag har även märkt under min korta tid som tränare hur viktigt det är att ha en dialog med varje spelare och inte bara se alla som ett lag, det är faktiskt olika individer som alla vill bli sedda både på och utanför planen.

Min roll inom NYFA kommer vara att ge ett perspektiv till konsulter och erfarna vuxna hur jag ser på detta som ung.

Jag tror att NYFA kan vara till stor hjälp i många föreningar genom att bidra till mer utbildade ledare och att det så småningom leder till att vi även utvecklar människor i framtiden, både i Sverige och förhoppningsvis i hela världen.

Senaste blogginlägg